دیوار کناف در دسته انواع دیوارهای کاذب قرار می گیرد. برای اجرا و ساخت دیوار کناف به هیچ نوع گچکاری و… نیازی نیست و برای نصب آنها از پیچ و مهره استفاده میکنند. دیوار کناف در گروه ساخت و سازهای خشک قرار میگیرد که به آنها درای وال نیز میگویند. به طور کلی دیوار کناف هم به اندازه سقف کناف طرفدار دارد و محبوب است.
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه و زمان اجرای دیوار کناف، اطلاع از قیمت ها و همچنین دریافت مشاوره رایگان، همین حالا می توانید با ما تماس بگیرید.
در ادامه این مطلب به همه سوالات اصلی و فرعی شما درباره دیوار کناف پاسخ خواهیم داد.
اگر فرصت مطالعه ادامه این مطلب را ندارید، می توانید ویس کوتاه زیر را گوش بدید:
نمونه کار دیوار کناف مجموعه مستر کناف
دیوار کناف چیست؟
دیوار کناف سازه دیواری پرطرفداری است که از پانلهای کناف ساخته میشود. جنس دیوار کناف مانند هر سازه کنافی دیگری از سیمان و گچ است. دیوار کناف سازهای پیشساخته با زیرسازی پروفیل، سازه و شبکه فلزی است که روی آن را با روکشی از صفحه گچی میپوشانند. هنگام اجرای این نوع دیوار نیازی به گچکاری و… نیست و به عبارتی میتوان گفت دیوار کناف از ساختوسازهای خشک است. دیوار کناف را که به آن درای وال نیز گفته میشود، میتوان بهراحتی توسط پیچومهره نصب کرد.
خدمات نصب دیوار کناف در انواع مدل ها
مجموعه مستر کناف دارای ییش از ۱۶ سال سابقه در زمینه دکوراسیون داخلی منازل و نصب و اجرای دیوار کناف است. نصب دیوار کناف نیازمند مهارت و تخصص بالایی است و برای اطمینان از کیفیت بالای کار بهتر است آن را به افراد ماهر بسپارید. به منظور نصب و اجرای دیوار کنافهای مختلف برای آشپزخانه، اتاق خواب و پذیرایی میتوانید با خیال راحت به تیم مجرب مستر کناف که تجربه بالایی در زمینه اجرای انواع دیوار کناف دارند، اعتماد کنید. برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت و زمان لاجرای پروژه، با ما تماس بگیرید.
در ویدیو زیر هم می توانید نمونه ای از اجرای دیوار کناف توسط مجموعه ما را مشاهده کنید:
انواع کناف دیوار ساده و دکوراتیو
به طور کلی دیوار کناف به دو دسته یک طرفه و دو جداره تقسیم میشود.
دیوار کناف یک طرفه
دیوار کناف یک طرفه، سادهترین نوع دیوار کناف است. این دیوارها از یک صفحه گچی تشکیل شدهاند که به سازه فلزی متصل میشوند. دیوار کناف یک طرفه، وزن سبکی دارد و به راحتی نصب میشود.
دیوار کناف دو جداره
دیوار کناف دو جداره، از دو صفحه گچی تشکیل شده است که با یک فضای خالی بین آنها، از هم جدا شدهاند. این دیوارها به عنوان عایق صوتی و حرارتی بهتری نسبت به دیوار کناف یک طرفه شناخته میشوند.
نوع دیوار کناف | ویژگیها |
کناف یک طرفه | ساده، متشکل از یک صفحه گچی، وزن سبک و نصب راحت |
کناف دو جداره | متشکل از دو صفحه گچی مجزا از یکدیگر، عایق صوتی و عایق حرارتی |
مکان های مناسب برای اجرای دیوار کناف
به طور کلی دیوار کناف را می توان در پذیرایی، راهرو، آشپزخانه، اتاق خواب و همچنین مکان های اداری و شرکتی اجرا کرد.
از دیوار کناف بیشتر در نقطههای کانونی محیط استفاده میشود؛ مثلا اگر محیط کانونی خانه شما پذیرایی است میتوانید توسط دیوار کناف با طرحهای متناسب با فضا جلوهای جذاب و شیک دهید. شما میتوانید فضای بالای شومینه، دیوار پشت مبل بزرگ و دیوار پشت تلویزیون را میتوانید با دیوار کناف بیارایید. با این حال استفاده از دیوار کناف در اتاق خواب و آشپزخانه هم رایج است.
دیوار کناف راهرو
راهرو از آنجایی که مکان پر رفتوآمدی است و مساحت کمی دارد، توصیه میشود از دیوار کنافهایی با رنگهای ملایم و روشن استفاده کنید. دیوارکنافهای شلوغ با رنگهای تند باعث میشود فضا دلگیر و کوچکتر جلوه کند.
کناف دیوار پذیرایی
امروزه استفاده از طرحهایی با اشکال هندسی برای دیوارهای پذیرایی رواج یافته است. همچنین اگر تلویزیون شما در پذیرایی قرار دارد، میتوانید از دیوار کناف با ترکیب چوب و سنگ برای بخش پشت تلویزیون در پذیرایی استفاده کنید.
رنگ دیوار کناف پذیرایی از دیگر عوامل موثر در زیبایی محیط منزل است. اگر مبلمان و میز و صندلی تیرهای دارید، توصیه میشود از دیوار کناف با رنگ روشن استفاده کنید و بالعکس. بدین ترتیب با ایجاد تضاد رنگی محیط شما حالتی کسلکننده و یکنواخت نخواهد داشت. جنس اصلی دیوارهای کناف از گچ است؛ ولی با رویههای متنوعی عرضه میشوند.
رویهها خاصیت ضدآب، ضد آتش و… دارند که با توجه به نوع محیط موردنظر میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید. ارتفاع سقف از دیگر نکات مهمی است که باید هنگام انتخاب کناف دیوار برای پذیرایی در نظر داشته باشید. از آنجایی که دیوار کناف کمی باعث کوچکتر شدن محیط میشود؛ بهتر است در صورت کوچک بودن فضا از طرحهای ساده استفاده کنید. دیوار کناف ساده مخصوصا با رنگ روشن محیط را بزرگتر جلوه میدهد.
پیشنهاد میکنیم به صفحه سقف کناف پذیرایی هم مراجعه کنید.
دیوار کناف اتاق خواب
دیوار کناف با طرحهای فانتزی با رنگهای شاد و تند برای اتاق خوابهای کودکان توصیه میشود. طرحهایی مانند اجرام آسمانی، ماه، ستاره، خورشید، ابر و گل و گیاه برای دیوار کناف اتاق کودک مناسب هستند. دیوار کنافهای اتاق خواب کودکان با یک نورپردازی ماهرانه میتواند زیبایی اتاق را دوچندان کند. برای اتاق خواب پسرانه میتوانید از دیوار کناف با رنگهای گرم استفاده کنید؛ بنابراین اگر میخواهید فضای اتاق خواب را برای کودک خود جذابتر کنید، از دیوارکناف برای دکوراسیون آن بهره ببرید. دیوار کنافهای مدرن نیز گزینههای مناسبی برای اتاق خواب هستند.
تمام طرحهای دیوار کناف گوشهدار و مستقیم با خطوط صاف از سبک مدرن هستند. با استفاده از این دیوارکنافها میتوانید فضای اتاق خواب خود را از حالت کلاسیک خارج کرده و با دکوراسیونی جدید و شیک محیط را دگرگون کنید. طرح و رنگ این دیوار را در اتاق خواب خود میتوانید با توجه به رنگهای مورد استفاده در اتاق مانند رنگ میز آرایش، تخت خواب و فرش انتخاب کنید. کنافها تاثیر قابل توجهی در تغییر و زیباتر کردن محیط اتاق خواب دارند.
دیوار کناف آشپزخانه
آشپزخانه از دیگر فضاهای مهم خانه است که علاوه بر تمیز بودن، باید فضایی شیک و دلبازی داشته باشد. پس اگر آشپزخانه شما کوچک است، میتوانید با یک دیوار کناف ساده با رنگهای پاستلی آن را بزرگتر نشان دهید. رنگهای ملایم و روشن مانند کرمی، سفید، گلبهی، سبز و آبی روشن برای آشپزخانههای کوچک مناسب هستند.
دکوراسیون دیوار پشت تلویزیون با کناف
امروزه بسیاری از افراد دیگر از میز تلویزیون برای منزل خود استفاده نمیکنند و برای جایگزینی آن، دیوار کناف را در قسمت پشت تلویزیون اجرا کرده و تلویزیون را روی دیوار نصب میکنند. از ایدههای پرطرفدار برای پشت تلویزیون میتوان به ترکیب کناف دیوار با سنگ یا چوب اشاره کرد. این ترکیب ظاهری همانند سنگ یا چوب دارد که جلوه زیبایی به این بخش از منزل شما خواهد بخشید. برای کناف دیوار با طرح چوب یا سنگ از بافتهای طبیعی استفاده میشود که این موضوع سبب افزایش گرمای محیط نیز خواهد شد.
ناگفته نماند که شما علاوهبر دیوار کناف میتوانید میز بسیار کاربردی را نیز با طراحی شیک در ابعاد دلخواه برای تلویزیون خود تهیه نمایید. بهتر است طرح میز شما با طرح پشت زمینه قرارگیری آن مشابه باشد تا این بخش از منزل شما بسیار زیباتر و یکپارچه دیده شود. همچنین طرح قفسه نیز از طرحهای رایج برای پشت تلویزیون است که دارای قفسهبندی با ابعاد دلخواه مشتری است. شما با قرار دادن اکسسوری آنتیک روی این قفسهها میتوانید بر زیبایی زمینه کار بیفزایید.
اگر قصد اجرای سقف کناف را هم دارید، پیشنهاد میکنیم ابتدا به صفحه طرح کناف سقف مراجعه کنید و بهترین مدل را متناسب با سلیقه خود برگزینید.
قیمت کناف دیواری در سال 1403
به طور کلی قیمت کناف دیوار در سال 1403 بسته به نوع و برند تولید کننده، به شرح زیر است:
ردیف | نوع کالا یا خدمات | متراژ (متر مربع) | کمترین قیمت | بیشترین قیمت |
1 | تهیه و اجرای دیوار یک طرفه پانل آرجی 12/5 | 1 | 550,000 | 630,000 |
2 | تهیه و اجرای دیوار جدا کننده دو طرف پانل | 1 | 660,000 | 740,000 |
3 | تهیه و نصب عایق حرارتی و صوتی | 1 | توافقی | توافقی |
عوامل تاثیرگذار بر قیمت اجرای دیوار کناف
امروزه افراد بسیاری برای تغییر دکوراسیون منزل یا محل کار خود را دیوار کناف استفاده میکنند. بهطور کلی دیوارهای کناف در طرح و مدلهای مختلفی به بازار عرضه میشوند که هرکدام از آنها کاربرد و قیمت متفاوتی دارند. از عوامل مهم و موثر در قیمت اجرای دیوار کناف میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- متراژ یا مساحت منزل
- طراحی و مدل کناف
- محل نصب پنل
- نوع متریال و مصالح به کار برده
امروزه بسیاری از مصالح همچون فولاد و سیمان قیمت قابل توجهی را به خود اختصاص می دهند. در نتیجه بیشتر معماران و طراحان ساختمان استفاده از مصالح ارزان قیمت را ترجیح می دهند. قیمت دیوار کناف نسبت به دیگر مصالح اقتصادی می باشد. ضمن اینکه اجرای سریع و آسان نیز در محیط دارد. تمام این ویژگی ها می تواند باعث انتخاب کناف دیوار شود.
برای تخمین قیمت دیوار کناف عوامل بسیاری تاثیرگذار هستند. بخشی از این هزینه ها به کارگران، متریال بکار رفته در کناف و… اختصاص داده می شود. با این وجود باز هم دیوار کاذب کناف گزینه بسیار مناسبی برای ساخت و ساز می باشد.
همچنین برای اطلاع از هزینه های اجرای سقف کناف هم میتوانید به صفحه قیمت کناف سقف مراجعه کنید.
مطلب پیشنهادی: قیمت سقف کاذب
مراحل و شیوه کناف کاری دیوار
برای اجرای دیوار کناف پنج مرحله وجود دارد. در ادامه نحوه اجرای کناف دیوار را توضیح میدهیم.
- آماده سازی محل کار
در اولین مرحله، باید محل کار را آماده کنید. این کار شامل پاکسازی محل کار از وسایل اضافی، برداشتن گچ و سیمان و غیره است. همچنین، باید محل کار را با استفاده از نایلون یا کاغذ محافظت کنید تا از کثیف شدن جلوگیری شود.
- نصب سازه فلزی
در این مرحله، باید سازه فلزی را نصب کنید. سازه فلزی از پروفیلهای گالوانیزه تشکیل شده است که به صورت عمودی و افقی روی دیوار نصب میشوند.
- نصب صفحات گچی
پس از نصب سازه فلزی، صفحات گچی روی آن نصب میشوند. صفحات گچی با پیچ به سازه فلزی متصل میشوند. صفحات گچی باید به طور دقیق و محکم به سازه فلزی متصل شوند تا از ایجاد ترک و سایر مشکلات جلوگیری شود.
- اجرای عایق صوتی و حرارتی
در صورت نیاز، میتوان عایق صوتی و حرارتی بین صفحات گچی نصب کرد. عایق صوتی و حرارتی میتواند از جنس پشم سنگ، پشم شیشه یا سایر مواد باشد.
- اجرای پوشش نهایی
پس از نصب صفحات گچی، میتوان پوشش نهایی را اجرا کرد. پوشش نهایی میتواند از گچ، کاغذ دیواری، رنگ و غیره باشد.
اجرای با سازه متصل به دیوار زمینه
برای اجرای کناف با سازه متصل به دیوار زمینه از ورقههای روکشدار گچی استفاده میکنند که برپایه یک زیرسازی فلزی قرار دارند. این نوع سازهها به صورت مستقیم به دیوار اصلی متصل میشوند و با وجود یک فاصله آزاد قابل پیچ شدن هستند. این نوع سازه انتخاب مناسبی برای رفع مشکلات دیواری و تاسیسات است. این نوع سازهها در طرح و متریالهای مختلفی قابل اجرا هستند.
اجرای دیوار کناف با سازه مستقل از دیوار زمینه
اجرای دیوار کناف با سازه مستقل از دیوار زمینه شباهت بسیاری به کنافهای جدا کننده دیوار دارند. این نوع سازه بهدلیل اینکه هیچگونه وابستگی به دیوار اصلی ساختمان ندارد به راحتی برای موارد زیر قابل اجرا خواهد بود.
- برای افزایش مقاومت دیوارهای بنایی که دارای ارتفاعی بیش از 3 متر هستند.
- مناسب برای پوشش تاسیسات حجیم و عیوب دیوار
- تعبیه لایه عایق مورد نیاز
- مناسب ساختمانهایی که دیوارهای آن شرایط مساعدی ندارند.
اجرای دیوار کاذب پوششی
از اجرای دیوار کاذب پوششی برای دیوارهای کنافی استفاده میشود که دچار مشکل شدهاند. در اکثر مواقع برای بازسازی یا ترمیم ساختمانهای قدیمی از اجرای دیوارهای کاذب پوششی مورد استفاده قرار میگیرد. بهطور کلی دیوار کاذب پوششی به دو گروه با سازه و بدون سازه تبدیل میشوند که هرکدام از آنها مزایا و کاربردی متفاوت دارند.
اجرای دیوار کناف پوششی بدون سازه
این روش اجرا برای جداسازی قسمتی از نواحی داخلی ساختمان از دیوارهای کاذب مناسب است. همچنین معمولا برای اجرای این روش از قابهای فولادی پیش ساخته که وزن سبکی دارند و به صورت U و C هستند، استفاده میکنند. برای اجرای این نوع دیوار کناف، ابتدا باید صفحات گچی یا سیمانی با استفاده از پیچهای مخصوص در چند لایه فولادی وصل کنند. در مرحله بعدی باید تمام درزهای ایجاد شده که در بین اتصلات صفحات روکشدار وجود دارد را پر کنید. پس از انجام این مراحل باید عملیات لازم برای طراحی کناف، کاشی کاری، رنگ و کاغذ دیواری را روی دیوار کناف اجرا کنید.
ویژگی های دیوار کناف
این سازههای پیشساخته به دلیل تنوع بالا در طرح و رنگ بهجای دیوارهای سنتی استفاده میشوند. دیوار کناف سازهای سبک، انعطافپذیر و زیبا است که نقش مهمی در جذابتر کردن دکوراسیون دارد. دیوار کناف قدرت تحمل بار و فشار را ندارد و از آن برای دیوار باربر سازهای استفاده نمیشود. از دیوار کناف در منازل، ساختمانهای اداری، تجاری و… جهت زیباسازی محیط و یا ایجاد اتاقهای بیشتر استفاده میشود.
ساختار دیوار کناف
برای ساخت دیوار کناف از متریالهای مختلفی استفاده میکنند. بهطور کلی برای ساخت دیوار کناف از یک پنل دیواری که شامل یک هسته گچی است که از چندین لایه کاغذ، تشکیل میشود. زمان تولید دیوار کناف، دوغاب گچ مایع را روی ورقهای کاغذ میریزند. سپس یکی از لایههای مرکزی هوادهی میشود و قبل از اینکه کاغذ بیشتری روی آن ساندویچ شود، یک لایه دیگر از گچ به صورت متراکم روی آن قرار میدهند. در آخر ورقهها برای یکنواخت شدن، تحت فشار قرار میگیرند.
کاربرد دیوار کناف
کناف دیوار کاربردهای مختلفی دارد و میتواند در ساختمانهای مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده شود. این دیوارها برای ساخت دیوارهای جداکننده، دیوارهای پوششی و دیوارهای کاذب استفاده میشوند.
دیوار کناف سازهای پرطرفدار در صنعت ساختمانی است که از کاربردهای این سازه پیشساخته میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- دیوارهای جداکننده: در ساختمانهای مسکونی، جاری و صنعتی برای تقسیم یک محیط به دو بخش استفاده میشوند.
- دیوارهای پوششی: برای زیباسازی دیوارهای بناهای قدیمی استفاده میشوند.
- دیوارهای کاذب: برای پنهان کردن لولهها، سیمها و تجهیزات ساختمان استفاده میشوند.
مطلب پیشنهادی: انواع سقف کاذب
مزایای استفاده از دیوار کناف چیست؟
- سرعت و سهولت در اجرا: دیوار کناف به سرعت و سهولت اجرا میشود و نیازی به استفاده از نیروی انسانی زیادی ندارد.
- وزن سبک: دیوار کناف وزن سبکی دارد؛ به همین دلیل بار کمتری به سازه ساختمان وارد میکند.
- عایق صوتی و حرارتی: دیوار کناف عایق صوتی و حرارتی خوبی است و میتواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند.
- قابلیت تغییر و تعمیر: دیوار کناف را میتوان به راحتی تغییر داد و تعمیر کرد.
- هزینه کمتر: دیوار کناف نسبت به دیوارهای سنتی آجری یا بتونی، هزینه کمتری دارد.
معایب استفاده از کناف دیوار چیست؟
بهطور کلی کناف دیوار اگر به درستی اجرا و نصب شود، هیچگونه معایبی ندارد. از معایب این نوع سازه پیش ساخته میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- کاهش عایق صوتی
- نیازمند استاد کار ماهر
- عدم مقاومت در برابر ضربه
- عدم مقاومت در برابر رطوبت
برای دریافت مشاوره رایگان و خدمات اجرای دیوار کناف میتوانید با ما تماس بگیرید.
کناف چیست؟
به طور کلی کناف یک صفحه روکش دار از جنس گچ است و می توان آن را نسل جدید گچبری دانست. از آنجا که تمام فعالیت های ساختمانی به گچ وابسته هستند و کناف از جمله مصالحی است که می تواند بسیاری از وظایف گچ را به عهده بگیرد، ساختمان سازهای مدرن معمولا اعتبار زیادی برای این محصول قائل هستند. دیوار کناف از جمله ابزار ارزان قیمت برای طراحی دکوراسیون داخلی محسوب می شود که طی سال های اخیر، طرفداران بسیاری پیدا کرده است در طراحی اکثر ساختمان های مدرن از آن استفاده می شود.
انواع دیوار کاذب کناف
دیوار کاذب کناف در دو نوع دیوار جداکننده و دیوار پوششی ساخته میشود. دیوار جداکننده کناف، دیواری با دولایه گچ برگ است اما دیوار پوششی، تنها یک لایه گچ برگ دارد. دیوار کناف دیواری غیر باربر است که برای تقسیم فضای داخلی استفاده می شود و به خصوص در طراحی فضاهای اداری و تجاری بسیار مفید واقع می شود. برای ساخت و اجرای اینگونه دیوارها از استاد (Stud) و (Runner) استفاده می شود. رانر و استاد مقاطع C شکل و U شکلی هستند که به صورت عمودی و افقی و صفحات کناف با استفاده از پیچ های مخصوص روی آنها نصب می شوند. همچنین، دیوارهای کاذب کناف را می توان به صورت پوششی نیز نصب کرد. دیوار کاذب کناف پوششی از یک لایه گچ برگ تشکیل می شود.
پس از انتهای مراحل نصب، درزهای ایجاد شده در محل اتصال صفحات کناف به وسیله نوار مخصوص درزگیری پوشیده می شوند و در نهایت یک سطح صاف و یکپارچه تشکیل می شود که به سادگی می توان آن را رنگ آمیزی کرد یا در صورت تمایل، از کاغذ دیواری برای پوشاندن آن استفاده کرد.
لازم به ذکر است که یکی از مهمترین بخش های نصب و اجرای کناف، به خصوص در مورد دیوار کاذب کناف، استفاده اصولی از چسب درزگیر و بتونه کناف استاندارد است. در صورتی که برای طراحی دکوراسیون داخلی خود به مجریان غیر متخصص مراجعه کنید، ممکن است در آینده شاهد به وجود آمدن ترک روی دیوار خود باشید.
ابزار مورد نیاز برای کناف کاری دیوار
برای ساخت و اجرای دیوار کاذب کناف، ابزار و دستگاه های خاصی مورد نیاز است. به همین دلیل، خیلی مهم است که پیش از اقدام به طراحی و اجرای دیوار کناف، حتما اطمینان پیدا کنید که مجری مورد نظر شما از تخصص و ابزار لازم برای نصب دیوار یا سقف کناف برخوردار باشد. از جمله ابزار مورد نیاز برای اجرای دیوار کاذب کناف، می توان به این موارد اشاره کرد:
• دستگاه برش قرقره ای و سوهان گرد
• جک نگهدارنده و جک بالابر تجهیزات کناف کاری
• گاری حمل پنل و دستگیره حمل پنل کناف کاری
• جعبه ابزار مورد نیاز برای کناف کاری
• ظرف آماده سازی بتونه و ماله استیل برای تهیه مواد لازم پس از نصب کناف
• سنباده دسته دار، سنباده ماله ای و لیسه استیل
مزایای استفاده از دیوار کناف
دیوارهای کاذب کناف، جایگزینی با قابلیت های فراوان برای سبک های قدیمی گچبری هستند. همچنین، چنانچه از اسم آن پیداست، دیوار کناف را می توان به جای مصالح مورد نیاز در طراحی دیوار استفاده کرد. با استفاده از دیوار کاذب کناف، می توان طراحی و دکوراسیون داخلی، از جمله رنگ آمیزی و کاغذ دیواری را به سرعت انجام داد. از جمله مزایای دیگر این نوع دیوار می توان به این موارد اشاره کرد:
• مقاومت زیاد در برابر لرزش های ناشی از زلزله و ایمنی بالا
• سهولت و سرعت زیاد در نصب و اجرا
• وزن کم و در نتیجه هزینه حمل و نقل ناچیز
• قابلیت استفاده برای بازسازی فضاهای قدیمی
• عایق صوتی و حرارتی مناسب
• افزایش سطح مفید بنا برای مصارف تاسیساتی
• کاهش نیروی کار و نیز کاهش تولید نخاله های ساختمانی به میزان 75 درصد
• امکان نصب چراغ یا سایر مصنوعات زینتی و کاربردی و سهولت در نصب این تجهیزات به دلیل برخورداری از فضای تأسیساتی مناسب
• موثر در استفاده بهینه از منابع زیست محیطی
• امکان استفاده از رنگ های متنوع به دلیل رنگ پذیری بالای کناف
• تعمیر آسان و کم هزینه و قابلیت جابجایی
• کاهش مصرف انرژی
کاربردهای دیوار کاذب کناف
دیوارهای کناف در قسمت های هم اندازه برش داده می شوند. سپس اضلاع آنها با قاب های فلزی پوشیده می شود. این کار از نفوذ آب به سایر بخش های ساختمان جلوگیری می کند. این ویژگی باعث شده هنگام تعمیر هر بخش، به صرف هزینه زیادی احتیاج نداشته باشید. از دیوار کاذب می توان برای طراحی و افزایش جذابیت بخش های مختلف خانه استفاده کرد. علاوه بر این، دیوارهای کناف در بخش بندی ساختمان های اداری و تجاری نیز بسیار مفید واقع می شود. همچنین، امکان استفاده از چراغ های رنگی روی سطح این گونه دیوارها، گزینه های زیادی در زمینه نورپردازی در اختیار شما قرار می دهند.
هزینه طراحی، ساخت و نصب دیوار کناف
بسته به نوع سقف، جنس مصالح مورد استفاده در تولید آن، هزینه مورد نیاز برای نصب و اجرای دیوار کناف، متفاوت است. معمولا هزینه لازم برای انجام پروژه، توسط مجری طرح و پس از بازدید از محل تخمین زده می شود. با این حال، توجه داشته باشید که استخدام فردی که در امر نصب دیوارهای کاذب تخصص و تجربه کافی داشته باشد، و نیز استفاده از مصالح مناسب، علاوه بر تفاوت در هزینه، تأثیر بسزایی در کیفیت و ماندگاری سقف کاذب خواهد داشت. فراموش نکنید که این نوع سقف ها آسیب پذیر هستند و هنگام نصب و اجرای آنها، باید دقت زیادی به خرج داد.
مراجعه به متخصصین؛ شرط اول برای انجام کار تخصصی
استفاده از مصالح خاص و زیبا در طراحی دیوار، تأثیر بسزایی در زیبا جلوه دادن منزل یا محل کار شما دارد. دیوارهای کاذب کناف، یکی از ساده ترین و مناسب ترین محصولات برای طراحی داخلی هستند. با توجه به قابلیت کناف در جذب رنگ ها و طرح های مختلف و امکان استفاده از تجهیزات روشنایی در بافت دیوار، باعث شده است این محصول به یکی از پرطرفدارترین و پرکاربردترین مصالح برای طراحی دیوار تبدیل شود. بنابراین، اگر قصد دارید منزل یا ساختمان تجاری خود را با صرف هزینه و زمان ناچیز، به بهترین شکل ممکن طراحی کنید، دیوار کناف ممکن است بهترین انتخاب شما باشد. اما برای کسب بهترین نتیجه ممکن، حتما باید به متخصصین امر تولید و نصب کناف مراجعه کرد.
مسترکناف با کوله باری از تجربه در زمینه کناف کاری سقف و دیوار و برخورداری از کادر نصب و اجرای مجرب و بالاترین سطح کیفی و استاندارد بین المللی، می تواند شما را در امر کناف کاری سقف و دیوار یاری دهد. فراموش نکنید که کار تخصصی را باید به متخصصین سپرد.