کناف در دکوراسیون | ایجاد طرح‌های بی‌نظیر با استفاده از کناف در محیط‌های داخلی

کناف در دکوراسیون | ایجاد طرح‌های بی‌نظیر با استفاده از کناف در محیط‌های داخلی


  • کناف؛ یک گزینه مدرن در دکوراسیون

    در سال‌های اخیر، صنعت ساختمان‌سازی بسیار رشد کرده است و از این رو مواد اولیه بسیاری روانه بازار شده‌اند که به شما این امکان را خواهند داد تا بتوانید با کمک آن‌ها محیط‌های داخلی ساختمان را زیباتر از قبل کنید. یکی از این موارد کناف است. کناف‌ها در بخش‌های مختلفی از ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند و امروزه در این صنعت بسیار پرطرفدار هستند. اما آیا می‌توان از کناف در دکوراسیون استفاده کرد؟ چگونه؟ کاربردهای اصلی کناف چیست؟ در ادامه این مطلب از مسترکناف قصد داریم تا کاربردهای اصلی کناف در دکوراسیون را مورد بررسی قرار دهیم.

    کناف در دکوراسیون

    همانطور که گفته شد، کناف‌ها نوع جدید گچ است. کناف اولین بار توسط شرکت آلمانی با همین نام روانه بازار شد و بسیار هم مورد توجه قرار گرفت. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای کناف را می‌تواند در دکوراسیون دانست. کناف‌ها در انواع دکوراسیون خارجی و داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند و در ایران‌هم مورد توجه بسیاری قرار گرفته‌اند.

    یکی از کاربردهای اصلی کناف در دکوراسیون در دیوارهای جدا کننده است. همچنین از کناف‌ها به عنوان دیوارهای پوشش نیز استفاده می‌شود که خود دو نوع دارد که به نام‌های با سازه و بدون سازه دیوار پوششی شناخته می‌شوند. در ادامه به تمام این نوع کاربردها پرداخته خواهد شد.

    البته کاربردهای کناف در دکوراسیون به اینجا ختم نمی‌شود. شما می‌توانید از کناف در سقف‌های کاذب ثبات هم استفاده کنید. سقف‌های یکپارچه و ساده نوعی از انواع کناف در بخش سقف‌های کاذب ثابت هستند که در زیرسازی گالوانیزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. در نظر داشته باشید که حتی شما می‌توانید برای پوشاندن درزهای میان آن‌ها هم سقف بتونه استفاده کنید. در ادامه بیشتر درباره انواع مختلف سقف‌های کاذب صحبت خواهد شد.

    سقف کاذب

    همانطور که گفته شد می‌توان از کناف در دکوراسیون آن هم در بخش سقف کاذب استاده کرد. اما بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که سقف‌های کاذب هم خود از انواع مختلفی تشکیل شده‌اند. یکی از این انواع سقف کاذب ثابت است که در بخش پیشین به آن اشاره شد.

    سقف کنافی دکوراتیو

    اما نوع دیگری از سقف کاذب هم وجود دارد که به نام طرح‌دار یا دکوراتیو شناخته می‌شود. این نوع سقف‌ها به طرح‌های مختلفی ایجاد می‌شوند که از جمله آن‌ها می‌توان به سقف‌های کنافی گنبدی شکل، سقف‌های کاذب تونلی، سقف‌های کنافی با حاشیه ساده، سقف‌های کاذب کنافی با نور مخفی در حاشیه، سقف‌های کاذب و کنافی به شکل کمانی و سقف‌های کنافی منحتی و قوسی اشاره کرد.

    سقف کاذب متحرک

    نوبت به سقف‌های کاذب متحرک می‌رسد. این نوع سقف‌ها همانطور که از نامشان پیدا است، سقف‌های متحرکی هستند که از سازه‌های T شکل و کاشی‌های سقفی ساخته می‌شوند. از جمله مواردی که در ساخت این نوع سقف‌های کاذب استفاده می‌شود هم می‌توان به تایل‌های پی وی سی، آکوستیک، فلزی، گچی و انواع طلق‌ها اشاره کرد.

    سقف کاذب متحرک

    سقف کاذب

    دیوارهای جدا کننده

    همانطور که از نام آن‌ها پیدا است، دیوارهای جداکننده کنافی برای تقسیم فضاهای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. در نظر داشته باشید که این نوع دیوارهای جداکننده کناف از قاب‌های فولادی سبک به شکل‌های مقاطع U شکل و C شکل تشکیل می‌شوند. اما کار در اینجا تمام نمی‌شود. بلکه در بین قاب‌های فولادی دیوارها هم صفحات روکش دار گچی در ضخامت‌های مختلف قرار می‌گیرند که از جلوه آن‌ها کاسته نشود. در نظر داشته باشید که این گچها با پیچ‌های مخصوص نصب می‌شوند.

    یکی از مواردی که می‌تواند کناف در دکوراسیون در ساخت دیوارهای جداکننده را جذاب کند، این است که شما می‌تواند درزهای بین صفحات کنافی را به راحتی با نوار یا بتونه به خوبی پر کنید. در نظر داشته باشید که درون دیوارهای کنافی فضای خالی وجود دارد و از این رو شما این امکان را خواهید داشت که بتوانید از آن برای عایق‌های حرارتی و صوتی استفاده کنید.

    دیوارهای پوششی کناف

    دیوارهای پوششی هم نامی واضح دارند. اما کاربرد اصلی این دیوارها چیست؟ از دیوارهای پوششی کناف در دکوراسیون و بازسازی دیوراهای قدیمی استفاده می‌شود. همچنین این دیوارها در نازک‌کاری هم کاربرد دارند که باعث می‌شوند تا دیوار ظاهری جذاب‌تر از قبل داشته باشد. در نظر داشته باشید که از این نوع دیوارهای کنافی برای بهسازی حرارتی و صوتی ساختمان‌ها هم استفاده می‌شود و از این رو این دیوارها می‌توانند بسیار مورد توجه قرار بگیرند.

    https://mrknauf.com/execution-knauf-roof-tehran/

    بدون سازه یا با سازه

    دیوارهای پوشش از جنس کناف در دکوراسیون دو نوع بدون سازه یا با سازه را دارند. دیوارهای بدون سازه یک لایه روکش‌دار گچی یا صفحه‌ای مرکب دارند که به وسیله چسب خمیری مخصوص با دیوار زمینه وصل می‌شوند. این در حالی است که در دیوارهای سازه‌دار این روند به کلی تفاوت دارد.

    در دیوارهای کنافی روکش‌دار، یک زیرسازی فلزی انجام می‌شود که صفحات به آن‌ها پیچ می‌شوند. و از این رو شما سطحی یکپارچه و بدون درز را مشاهده خواهید کرد که به شما امکان رنگ‌آمیزی و حتی اجرای کاغذ دیواری یا کاشی‌کاری را هم خواهد داد.

    سقف کناف بدون سازه یا با سازه

    استفاده کناف در دکوراسیون با مسترکناف

    کناف‌ها یکی از پر کاربردترین موارد قابل استفاده در صنعت ساختمان‌سازی هستند که کاربردهای متنوعی دارند. اما می‌توان کاربرد اصلی کناف را در طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی دانست. سقف‌های کاذب خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که شما می‌توانید با توجه به شرایط خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که استفاده از این نوع گچ‌های جدید کاری تخصصی است و همچنین کناف‌ها انواع مختلفی دارند که بهتر است نوع مرغوب آن‌ها انتخاب شود. از این رو نیاز دارید تا از شرکتی که به طور تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کند مانند شرکت مسترکناف مشورت بگیرید.

    مسترکناف، مجموعه‌ای با چندین سال سابقه در زمینه تامین لوازم دکوراسیون داخلی و اجرای پروژه‌های کناف است که با کمک آن می‌توانید دیوارها و سقف‌های کاذب را با بهترین کیفیت و نازل‌ترین قیمت تحویل بگیرید. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و یا استعلام قیمت درباره خدمات مسترکناف، همین حالا تماس بگیرید.

    تماس فوری با مسترکناف
    ۴۷ ۴۵ ۸۹۸ ۰۹۱۲
    گفتگو در واتساپ

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *