نقاشی ساختمان | نقاشی چند نوع دارد

نقاشی ساختمان | نقاشی چند نوع دارد


  • نقاشی ساختمان؛ روشی کلاسیک برای جذابیت بیشتر بنا

    نقاشی یکی از روش‌های زیباسازی محیط‌های داخلی است که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید با کمک آن جذابیت بیشتری را به ساختمان ببخشید. در نظر داشته باشید که برای نقاشی ساختمان باید موارد مختلفی را در نظر بگیریم. از جمله این موارد نیز می‌توان به این موضوع اشاره کرد که رنگ‌ها انواع مختلفی دارند و باید تصمیم بگیریم که در هر محیط از چه رنگی استفاده کنیم. همچنین برای نقاشی طرح‌ها و تکنیک‌هایی وجود دارند که بلکا، مولتی کالر و کالر واش از جمله آن‌ها هستند. برای آشنایی با انواع روش‌های نقاشی ساختمان، در این مطلب با ما همراه باشید.

    امروزه روش‌های مختلفی برای زیباسازی دکوراسیون به‌وجود آمده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به کاغذ دیواری اشاره کرد. اما چه دلایلی باعث می‌شوند که ما همچنان روش کلاسیک نقاشی ساختمان را به استفاده از کاغذ دیواری یا انواع دیگر روش‌های دکوراسیون استفاده کنیم؟

    در نظر داشته باشید که شاید نقاشی کمی قدیمی شده باشد، اما همچنان ویژگی‌های مثبتی نسبت به روش‌های دیگر دکوراسیون داخلی دارد. به عنوان مثال، نقاشی رنگ روغنی به آب حساس نیست و به راحتی می‌توانید آن را بشویید. این در حالی است که اگر کاغذ دیواری شما از کیفیت بالایی برخوردار نباشد، پس از چند بار شست و شو از بین خواهد رفت.

    انواع رنگ‌های مناسب برای نقاشی ساختمان

    برای هر محیط در ساختمان باید از نوع خاص رنگ استفاده شود. چرا که هر رنگ شرایط خاص خود را دارد و ممکن است که اگر در شرایط نامناسب قرار بگیرد، از بین برود. به عنوان مثال، در محیط‌های مرطوب نباید از رنگ پلاستیک استفاده شود؛ چرا که در تماس با آب، این رنگ از بین می‌رود. در ادامه با انواع رنگ‌های مورد استفاده در نقاشی ساختمان آشنا می‌شویم.

    انواع رنگ‌های مناسب برای نقاشی ساختمان

    رنگ‌های نقاشی آکریلیک

    احتمالا می‌دانید که به طور کلی رنگ‌های به دلیل پایه نفتی بودن، دارای بویی نسبتا نامطبوع هستند. به همین خاطر ممکن است افرادی که به مواد نفتی حساسیت دارند، از دکوراسیون با کمک نقاشی پرهیز کنند. اما آیا می‌دانید رنگی وجود دارد که پایه آن نفتی نیست و آن بوی نامطبوع را ندارد؟

    رنگ نقاشی آکریلیک رنگی مناسب برای افرادی است که به بوی بد نفت به شدت حساسیت دارند. پایه رنگ آکریلیک رزین است و به همین خاطر شما می‌توانید به راحتی آن را شست و شو دهید. در نظر داشته باشید که دلیل مقاومت بالا و قابلیت تماس با آب و مواد شوینده، از رنگ آکریلیک می‌توانید در محیط‌های بیرونی ساختمان نیز استفاده کنید. همچنین از این رنگ بریا رنگ‌آمیزی یا بازسازی نمای آجری نیز استفاده می‌شود و جذابیت بالایی را دارد.برای مطلع شدن از قیمت کناف و مشاوره می توانید ارتباط برقرار کنید.

    رنگ‌های روغنی مورد استفاده در نقاشی ساختمان

    رنگ روغنی یکی از رنگ‌های پرطرفدار برای نقاشی ساختمان است که انواع مختلفی دارد. مات، نیمه‌مات و براق از جمله انواع این رنگ پرطرفدار هستند. همچنین بد نیست بدانید که این رنگ دارای قابلیت شست و شو است و در مقابل مواد شوینده مقاومت مناسبی را از خود نشان می‌دهد.

    استفاده از رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان

    رنگ پلاستیک یکی دیگر از انواع رنگ‌های مورد استفاده در نقاشی است که برای افراد با بودجه محدود گزینه مناسبی به شمار می‌رود. رنگ پلاستیک رنگی دارای میزان پوشانندگی مناسب و نسبتا بالا است که تنوع بالایی در بخش رنگ دارد. البته که به دلیل عدم قابلیت شست و شو بهتر است که از آن در فضاهای داخلی استفاده شود.

    در نظر داشته باشید که رنگ پلاستیک دارای درجه پلاستیک است که هرچه این درجه بالاتر باشد، خاصیت ضدآبی رنگ نیز افزایش پیدا می‌کند. پیشنهاد می‌کنیم که در حین خرید رنگ مورد نظر، رنگی را انتخاب کنید که بالاترین درجه پلاستیک را داشته باشد؛ در غیر این صورت طول عمر رنگ شما بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و پس از مدتی از بین می‌رود.

    استفاده از رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان

    روش‌های نقاشی ساختمانی

    به‌جز نوع رنگ مورد استفاده در نقاشی ساختمان، باید به نوع نقاشی نیز توجه داشته باشید. برخی تنها تمایل دارند که نقاشی آن‌ها یک نقاشی ساده باشد و برخی دیگر نیز تمایل دارند که طرح‌های مینیمالی در نقاشی آن‌ها وجود داشته باشد.

    نقاشی ساده

    رنگ‌آمیزی ساده ساختمان روشی است که بسیاری از مواقع در نقاشی از آن استفاده می‌شود. در برخی موارد، استفاده از نقاشی ساده بهترین کار است. به عنوان مثال، در بخشی که قصد نقاشی دیوار را دارید، مبل‌ها یا فرش‌ها یا موارد اینچنینی دیگری وجود دارند که هرکدام دارای طرح خاص خود هستند. در این موقعیت اگر از نقاشی طرح‌دار استفاده کنید، جلوه آن بخش از بین خواهد رفت. به همین خاطر، بهتر است که برای ایجاد تعادل و هارمونی از نقاشی ساده در آن بخش استفاده کنید.

    روش‌های نقاشی ساختمانی

    نقاشی کالر واش

    تکنیک کالر واش یکی دیگر از موارد استفاده در نقاشی ساختمان است که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید با کمک آن روی دیوار خود طرح‌هایی را ایجاد کنید. به عنوان مثال، احتمالا کابینت‌های فلزی را مشاهده کرده‌اید که دارای طرح چوبی هستند. در نقاشی کالر واش نیز اینچنین اتفاقی رخ می‌دهد. به زبانی ساده‌تر، با نقاشی کالر واش، شما می‌توانید روی دیوار ساختمان خود طرح چوب، فلز یا سنگ را پیاده‌سازی کنید. لازم به ذکر است که از کالر واش در دیوارهای گچی و سیمانی نیز استفاده می‌شود.

    نقاشی به صورت مولتی کالر

    مولتی کالر، یکی دیگر از روش‌های نقاشی ساختمان است که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید با کمک آن به راحتی رنگ‌ها و طرح‌های خاصی را روی دیوار ساختمان خود ایجاد کنید. برای این کار، شما باید از رنگ پلاستیک استفاده کنید.

    برای مولتی‌کار کردن دیوار، ابتدا باید یک رنگ زمینه ساده روی دیوار مورد نظر شما اجرا شود. سپس باید با استفاده از چند رنگ مکمل، رنگ غلیظی را تهیه کنید. در ادامه باید با استفاده از قلم مو یا وسایل مخصوص رنگ و مولتی کالر، روی دیوار خود لکه‌های کوچکی را ایجاد کنید.

    تکنیک‌های نقاشی ساختمان

    به‌جز طرح و رنگ در نقاشی، تکنیک‌هایی نیز وجود دارند که در زیبایی نقاشی شما تاثیر بسیاری می‌گذارند. از جمله آن‌ها نیز می‌توان به تکنیک‌های متلیک، طرح‌دار، آبرنگ، شابلون، چاپی و بافت‌دار اشاره کرد که در ادامه با برخی از آن‌ها آشنا می‌شویم.

    استعلام قیمت و مشاوره؟
    ۴۷ ۴۵ ۸۹۸ ۰۹۱۲
    گفتگو در واتساپ

    استفاده از تکنیک متالیک برای نقاشی ساختمان

    متالیک یکی از تکنیک‌های مناسب برای نقاشی ساختمان است که طرفداران خاص خود را دارد. در این تکنیک از رنگ‌های متالیکی استفاده می‌شوند که ظاهر آن‌ها به گونه‌ای است که انگار جلای رنگ فلز را دارند. برای رنگ‌آمیزی ساختمان، معمولا از چند رنگ متالیک استفاده می‌شود و طرح‌ها نیز یا به صورت مولتی کالر هستند یا به صورت کالر واش. برای ایجاد جلوه‌ای بهتر در رنگ‌های متالیک نیز در زیر رنگ بافت‌های ریزی ایجاد می‌شوند که پس از رنگ‌آمیزی جلوه‌ای زیبا را به دیوار مورد نظر شما هدیه بدهند.

    تکنیک‌های نقاشی ساختمان

    نقاشی‌های ساختمانی طرح‌دار

    نقاشی‌های ساختمانی طرح‌دار، نقاشی‌هایی هستند که در آن‌ها طرح خاصی وجود ندارد و بنا به سلیقه مشتری طرحی در آن‌ها اجرا می‌شود. به عنوان مثال، مشتری سفارش می‌کند که نقاشی به گونه‌ای باشد که نصفی از آن به رنگ سفید و نصفی دیگر به رنگ مشکی باشد و یک خط مورب این دو رنگ را از هم جدا کند. این نمونه‌ای یک یک نقاشی ساختمانی طرح‌دار است.

    نقاشی‌های آبرنگی

    نقاشی‌های آبرنگی ساختمانی، نقاشی‌هایی سختی چندانی ندارند و در عین حال بسیار نیز زیبا هستند. برای اجرای تکنیک آبرنگی تنها کافی است که رنگدانه‌ها را با گچ یا رنگ پلاستیک ادغام کنید و پس از رقیق‌کردن آن با آب، با کمک قلم مو، دیوار را رنگ‌‌آمیزی کنید. با کمک نقاشی آبرنگی می‌تونید طرح‌هایی مانند برگ، گل، درخت یا انواع اشکال هندسی را روی دیوار مورد نظر خود پیاده‌سازی کنید.

    استفاده از شابلون برای نقاشی ساختمان

    یکی دیگر از انواع تکنیک‌های نقاشی مورد استفاده در نقاشی ساختمان، تکنیک شابلون است. با کمک این تکنیک، شما پس از ایجاد یک رنگ پس زمینه، می‌توانید طرحی را با کمک شابلون روی دیوار اجرا کنید. باید در نظر داشته باشید که رنگ طرح باید با پس زمینه متفاوت باشد.

    هزینه نقاشی ساختمان در سال ۱۴۰۰

    در سال ۱۴۰۰ هزینه‌های نقاشی ساختمان مقداری افزایش پیدا کرده است. به عنوان مثال، هزینه رنگ پلاستیک ۵ لیتری در سال ۱۳۹۹ در حدود ۸۰ هزار تومان بودن است. این در حالی است که برای همان رنگ در حال حاضر باید ۹۰ هزار تومان پرداخت کنید. در ادامه نیز با برخی هزینه‌های نقاشی ساختمان با نرخ اتحادیه آشنا می‌شویم:

    نوع رنگقیمت نقاشی بر اساس هر متر مربع (تومان)
    رنگ روغن۴۰۰۰۰
    رنگ پلاستیک۴۰۰۰۰
    رنگ آکریلیک۴۰۰۰۰
    رنگ بلکا۴۰۰۰۰
    رنگ کنیتکس۴۰۰۰۰
    رنگ مولتی کالر۴۵۰۰۰
    نقاشی به صورت ابزار گچی۳۰۰۰۰
    نقاشی سقف شیروانی۴۵۰۰۰
    کناف بتونه ماستیک۴۵۰۰۰
    بتونه‌کاری۳۴۰۰۰

    هزینه نقاشی ساختمان در سال 1400

    مسترکناف؛ آماده خدمات‌رسانی به شما برای نقاشی منزل

    انواع رنگ‌ها در بازار برای نقاشی ساختمان وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به رنگ پلاستیک، روغنی و اکریلیک اشاره کرد. اگر قصد نقاشی ساختمان خود را دارید، ما در مجموعه مسترکناف آماده خدمات‌رسانی به شما هستیم. شما می‌توانید همین حالا برای دریافت قیمت رنگ و اجرت نقاشی با کارشناسان ما در این مجموعه تماس بگیرید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *