• کناف از صفحاتی با روکش گچی تولید می‌شوند که از آن‌ها برای ساخت دیوارهای سقف کاذب استفاده می‌کنند. برای اجرا و ساخت دیوار کناف به هیچ نوع گچ‌کاری و… نیازی نیست و برای نصب آن‌ها از پیچ و مهره استفاده می‌کنند. دیوار کناف در گروه ساخت و سازهای خشک قرار می‌گیرد که به آن‌ها درای وال نیز می‌گویند. به طور کلی دیوار کناف هم به اندازه سقف کناف طرفدار دارد و محبوب است.

    در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه و زمان اجرای دیوار کناف، اطلاع از قیمت ها و همچنین دریافت مشاوره رایگان، همین حالا می توانید با ما تماس بگیرید.

    در ادامه این مطلب به همه سوالات اصلی و فرعی شما درباره دیوار کناف پاسخ خواهیم داد.

     

    دریافت مشاوره رایگان
    ۴۷ ۴۵ ۸۹۸ ۰۹۱۲
    گفتگو در واتساپ

     

    دیوار کناف چیست؟

    کناف از صفحه‌های گچی تشکیل شده‌اند که دارای روکش‌های مختلفی هستند و از آن‌ها برای تزئین نمای داخلی و سقف استفاده می‌کنند. برای نصب و اجرای کناف ابتدا صفحات را به ورقه‌های گالوانیزه وصل می‌کنند و با پیچ و مهره آن‌ها را به سقف متصل می‌کنند. نصب دیوار کناف بسیار آسان است؛ زیرا این نمونه متریال‎‌ها وزن سبکی دارند، به همین دلیل با خیالی آسوده می‌توانید از کناف برای مساحت‌های بزرگ بهره‌مند شوید.

    یکی دیگر از فواید دیوار کناف رنگ‌پذیری بالای آن است، به صورتی که شما براساس سلیقه خود می‌توانید رنگ دیوار کناف را انتخاب کنید. به‌طور کلی دیوار کناف نوعی سازه پیش ساخته است که از پانل‌های کناف تشکیل شده‌اند. پانل‌های کناف با زیرسازی پروفیل و سازه‌های فلزی تقویت می‌شوند.‌

    • سرعت و سهولت در اجرا: دیوار کناف به سرعت و سهولت اجرا می‌شود و نیازی به استفاده از نیروی انسانی زیادی ندارد.
    • وزن سبک: دیوار کناف وزن سبکی دارد؛ به همین دلیل بار کمتری به سازه ساختمان وارد می‌کند.
    • عایق صوتی و حرارتی: دیوار کناف عایق صوتی و حرارتی خوبی است و می‌تواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند.
    • قابلیت تغییر و تعمیر: دیوار کناف را می‌توان به راحتی تغییر داد و تعمیر کرد.
    • هزینه کمتر: دیوار کناف نسبت به دیوارهای سنتی آجری یا بتونی، هزینه کمتری دارد.

    خدمات اجرای دیوار کناف

    ساختار دیوار کناف

    برای ساخت دیوار کناف از متریال‌های مختلفی استفاده می‌کنند. به‌طور کلی برای ساخت دیوار کناف از یک پنل دیواری که شامل یک هسته گچی است که از چندین لایه کاغذ، تشکیل می‌شود. زمان تولید دیوار کناف، دوغاب گچ مایع را روی ورق‌های کاغذ می‌ریزند. سپس یکی از لایه‌های مرکزی هوادهی می‌شود و قبل از اینکه کاغذ بیشتری روی آن ساندویچ شود، یک لایه دیگر از گچ به صورت متراکم روی آن قرار می‌دهند. در آخر ورقه‌ها برای یکنواخت شدن، تحت فشار قرار می‌گیرند.

     

    اجرای دیوار کناف

     

    انواع کناف دیوار ساده و دکوراتیو

    به طور کلی دیوار کناف به دو دسته دیوار کناف یک طرفه و دیوار کناف دو جداره تقسیم می‌شود.

    دیوار کناف یک طرفه 

    دیوار کناف یک طرفه، ساده‌ترین نوع دیوار کناف است. این دیوارها از یک صفحه گچی تشکیل شده‌اند که به سازه فلزی متصل می‌شوند. دیوار کناف یک طرفه، وزن سبکی دارد و به راحتی نصب می‌شود.

    دیوار کناف دو جداره

    دیوار کناف دو جداره، از دو صفحه گچی تشکیل شده است که با یک فضای خالی بین آن‌ها، از هم جدا شده‌اند. این دیوارها به عنوان عایق صوتی و حرارتی بهتری نسبت به دیوار کناف یک طرفه شناخته می‌شوند.

    نوع دیوار کنافویژگی‌ها
    کناف یک طرفهساده، متشکل از یک صفحه گچی، وزن سبک و نصب راحت
    کناف دو جدارهمتشکل از دو صفحه گچی مجزا از یکدیگر، عایق صوتی و عایق حرارتی

     

    محبوبیت بالای کناف در بین طراحان ساختمان و افراد سبب شده تا دیوارهای کاذب یا کناف از نظر تنوع طرح و جنس در سطح بالاتری قرار بگیرند. شما در راستای اجرای دیوار کناف هیچ‌گونه محدودیتی در انتخاب فضا یا طرح کار نخواهید داشت. روش‌های مختلفی برای اجرای کناف وجود دارند که شما می‌توانید از دیوار کناف برای بخش‌های مختلف منزل چون اتاق خواب، راهرو، آشپزخانه، پذیرایی و… استفاده نمایید. در ادامه مطالب می‌توانید بیشتر با انواع دیوار کناف آشنا شوید.

    دیوار کناف راهرو

    مهمان در هنگام ورود به منزل شخصی یقیناً اولین منظره‌ای که مشاهده خواهد کرد، فضای راهرو است. راهروها از بخش‌های مهم منازل به‌شمار می‌روند که صاحبین منازل بر زیبایی آن بی‌اعتنا هستند. کناف‌ها علاوه‌بر سقف، به‌عنوان پوششی روی دیوارها نیز کاربرد دارند که شما می‌توانید انواع طرح‌های دکوراتیو یا ساده را برای دیوارهای راهرو منزل خود اجرا نمایید. با هماهنگ کردن رنگ کناف با دکوراسیون منزل یا محیط کاری نیز می‌توانید به زیبایی کار بیفزایید.

    کناف دیوار پذیرایی

    یکی از بخش‌های منزل که در هنگام ورود مهمانان بسیار مورد توجه آن‌ها قرار می‌گیرد، قسمت پذیرایی خانه است. اگر قسمت پذیرایی منزل جلوه زیباتری داشته باشد، کل دکوراسیون منزل شما نیز زیباتر و مدرن‌تر دیده خواهد شد. در واقع این بخش خانه از پررفت‌وآمدترین بخش‌هایی بوده که مهمانان همواره در پذیرایی منازل برای مدتی می‌نشینند و بدون‌ تردید به تماشای دکوراسیون این بخش از خانه شما خواهند پرداخت. شما می‌توانید برای زیباتر نشان دادن پذیرایی خود، از کناف دیوار برای این بخش استفاده کنید. کناف برای پذیرایی بهتر است مطابق با نوع دکوراسیون این بخش باشد. در واقع تنوع بسیاری برای دیوار کناف پذیرایی وجود دارند که شما می‌توانید نمونه‌کارها را مشاهده کرده و ایده‌های جدیدی در این مورد به‌دست آورید.

    پیشنهاد میکنیم به صفحه سقف کناف پذیرایی هم مراجعه کنید.

     

    دیوار کناف پذیرایی

    دیوار کناف اتاق خواب

    اتاق خواب محلی برای کسب آرامش و استراحت است که زیبا بودن فضای آن باعث می‌شود تا در هنگام استراحت و خواب لذت بیشتری را به‌دست آورید و آرامش روحی و روانی بالایی داشته باشید. دیوارهای کناف برای اتاق خواب بهترین انتخاب برای ایجاد فضایی راحت و در عین زیبا در اتاق هستند. کناف دیوار از قیمت بسیار اقتصادی برخوردار بوده و در زمان کوتاهی به اجرا درمی‌آید و به‌راحتی می‌توانید با بودجه کمی، اقدام به اجرای دیوار کناف ساده یا طرح‌دار در دیوارهای اتاق خواب نمایید. جداسازی اتاق از بخش‌های دیگر منزل با استفاده از دیوار کاذب با کناف در دوطرف دیوار به‌صورت طرح‌دار یا ساده نیز از رایج‌ترین روش‌ها برای زیباتر کردن فضای اتاق خواب است.

    دیوار کناف اتاق خواب

    دیوار کناف آشپزخانه

    با استفاده از دیوار کناف در طرح‌های مختلف یا ساده می‌توانید فضای آشپزخانه خود را بسیار باسلیقه و خاص نشان دهید. اگر در آشپزخانه خود کابینتی روی دیوار ندارید و به‌دنبال روشی اقتصادی برای زیباتر نشان دادن فضای آن هستید، بهتر است از دیوارهای کناف یا سقف کناف استفاده کنید. از رایج‌ترین طرح‌ها برای دیوارهای آشپزخانه می‌توان به طرح هندسی اشاره کرد که اگر رنگ آن را متناسب با دکوراسیون یا چیدمان آشپزخانه خود انتخاب نمایید، زیبایی آن دوچندان خواهد شد.

    دیوار کناف آشپزخانه

    دکوراسیون دیوار پشت تلویزیون با کناف

    امروزه بسیاری از افراد دیگر از میز تلویزیون برای منزل خود استفاده نمی‌کنند و برای جایگزینی آن، دیوار کناف را در قسمت پشت تلویزیون اجرا کرده و تلویزیون را روی دیوار نصب می‌کنند. از ایده‌های پرطرفدار برای پشت تلویزیون می‌توان به ترکیب کناف دیوار با سنگ یا چوب اشاره کرد. این ترکیب ظاهری همانند سنگ یا چوب دارد که جلوه زیبایی به این بخش از منزل شما خواهد بخشید. برای کناف دیوار با طرح چوب یا سنگ از بافت‌های طبیعی استفاده می‌شود که این موضوع سبب افزایش گرمای محیط نیز خواهد شد.

    دیوار کناف پشت تلویزیون

    ناگفته نماند که شما علاوه‌بر دیوار کناف می‌توانید میز بسیار کاربردی را نیز با طراحی شیک در ابعاد دلخواه برای تلویزیون خود تهیه نمایید. بهتر است طرح میز شما با طرح پشت زمینه قرارگیری آن مشابه باشد تا این بخش از منزل شما بسیار زیباتر و یک‌پارچه دیده شود. ناگفته نماند که طرح قفسه نیز از طرح‌های رایج برای پشت تلویزیون است که دارای قفسه‌بندی با ابعاد دلخواه مشتری است. شما با قرار دادن اکسسوری آنتیک روی این قفسه‌ها می‌توانید بر زیبایی زمینه کار بیفزایید.

     

    اجرای دیوار کناف

    مراحل و شیوه کناف کاری دیوار

    برای اجرای دیوار کناف پنج مرحله وجود دارد. در ادامه نحوه اجرای کناف دیوار را توضیح می‌دهیم.

    1. آماده سازی محل کار

    در اولین مرحله، باید محل کار را آماده کنید. این کار شامل پاکسازی محل کار از وسایل اضافی، برداشتن گچ و سیمان و غیره است. همچنین، باید محل کار را با استفاده از نایلون یا کاغذ محافظت کنید تا از کثیف شدن جلوگیری شود.

    1. نصب سازه فلزی

    در این مرحله، باید سازه فلزی را نصب کنید. سازه فلزی از پروفیل‌های گالوانیزه تشکیل شده است که به صورت عمودی و افقی روی دیوار نصب می‌شوند.

    1. نصب صفحات گچی

    پس از نصب سازه فلزی، صفحات گچی روی آن نصب می‌شوند. صفحات گچی با پیچ به سازه فلزی متصل می‌شوند. صفحات گچی باید به طور دقیق و محکم به سازه فلزی متصل شوند تا از ایجاد ترک و سایر مشکلات جلوگیری شود.

    1. اجرای عایق صوتی و حرارتی

    در صورت نیاز، می‌توان عایق صوتی و حرارتی بین صفحات گچی نصب کرد. عایق صوتی و حرارتی می‌تواند از جنس پشم سنگ، پشم شیشه یا سایر مواد باشد.

    1. اجرای پوشش نهایی

    پس از نصب صفحات گچی، می‌توان پوشش نهایی را اجرا کرد. پوشش نهایی می‌تواند از گچ، کاغذ دیواری، رنگ و غیره باشد.

     

    اجرای با سازه متصل به دیوار زمینه

    برای اجرای کناف با سازه متصل به دیوار زمینه از ورقه‌های روکش‌دار گچی استفاده می‌کنند که برپایه یک زیرسازی فلزی قرار دارند. این نوع سازه‌ها به صورت مستقیم به دیوار اصلی متصل می‌شوند و با وجود یک فاصله آزاد قابل پیچ شدن هستند. این نوع سازه انتخاب مناسبی برای رفع مشکلات دیواری و تاسیسات است. این نوع سازه‌ها در طرح و متریال‌های مختلفی قابل اجرا هستند.

    اجرای دیوار کناف با سازه مستقل از دیوار زمینه

    اجرای دیوار کناف با سازه مستقل از دیوار زمینه شباهت بسیاری به کناف‌های جدا کننده دیوار دارند. این نوع سازه به‌دلیل اینکه هیچگونه وابستگی به دیوار اصلی ساختمان ندارد به راحتی برای موارد زیر قابل اجرا خواهد بود.

    • برای افزایش مقاومت دیوارهای بنایی که دارای ارتفاعی بیش از ۳ متر هستند.
    • مناسب برای پوشش تاسیسات حجیم و عیوب دیوار
    • تعبیه لایه عایق مورد نیاز
    • مناسب ساختمان‌هایی که دیوارهای آن شرایط مساعدی ندارند.

    اجرای دیوار کاذب پوششی

    از اجرای دیوار کاذب پوششی برای دیوارهای کنافی استفاده می‌شود که دچار مشکل شده‌اند. در اکثر مواقع برای بازسازی یا ترمیم ساختمان‌های قدیمی از اجرای دیوارهای کاذب پوششی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به‌طور کلی دیوار کاذب پوششی به دو گروه با سازه و بدون سازه تبدیل می‌شوند که هرکدام از آن‌ها مزایا و کاربردی متفاوت دارند.

    اجرای دیوار کناف پوششی بدون سازه

    از این روش برای جداسازی قسمتی از نواحی داخلی ساختمان از دیوارهای کاذب استفاده می‌کنند. معمولا برای اجرای این روش از قاب‌های فولای پیش ساخته که وزن سبکی دارند و به صورت U و C هستند، استفاده می‌کنند. برای اجرای این نوع دیوار کناف، ابتدا باید صفحات گچی یا سیمانی با استفاده از پیچ‌های مخصوص در چند لایه فولادی وصل کنند. در مرحله بعدی باید تمام درزهای ایجاد شده که در بین اتصلات صفحات روکشدار وجود دارد را پر کنید. پس از انجام این مراحل باید عملیات لازم برای طراحی کناف، کاشی کاری، رنگ و کاغذ دیواری را روی دیوار کناف اجرا کنید.

    اجرای کناف دیوار جدید

    کاربرد دیوار کناف

    کناف دیوار کاربردهای مختلفی دارد و می‌تواند در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده شود. این دیوارها برای ساخت دیوارهای جداکننده، دیوارهای پوششی و دیوارهای کاذب استفاده می‌شوند.

    دیوارهای جداکننده

    دیوارهای جداکننده، برای تقسیم یک فضای بزرگ به چندین فضای کوچک استفاده می‌شوند. دیوارهای کناف می‌توانند به عنوان دیوارهای جداکننده در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده شوند.

    دیوارهای پوششی

    دیوارهای پوششی، برای پوشاندن دیوارهای قدیمی یا ناهموار استفاده می‌شوند. دیوارهای کناف می‌توانند به عنوان دیوارهای پوششی در ساختمان‌های مسکونی و تجاری استفاده شوند.

    دیوارهای کاذب

    دیوارهای کاذب، برای ایجاد فضایی مجزا یا پنهان کردن تاسیسات ساختمان استفاده می‌شوند. دیوارهای کناف می‌توانند به عنوان دیوارهای کاذب در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و صنعتی استفاده شوند.

     

    علت افزایش تقاضای کناف دیوار در سال های اخیر

    صنعت ساختمان سازی در سال های اخیر توانسته از نظر معماری‌‌، طراحی و دکوراسیون پیشرفت قابل توجهی داشته باشد. این پیشرفت باعث شده نوع متریال و مصالح به کار گرفته شده در ساخت و ساز نیز تغییر پیدا کند. تکمیل دانش بشری و بهبود وضعیت تکنولوژی، شرایط بهتری برای استفاده از مصالح مدرن و مقاوم فراهم کرده است. ضمن اینکه در سال های اخیر استفاده از مصالح خشک و آماده در فضای ساخت و ساز رواج بسیاری داشته و همین مسئله پای کناف های زیبا مانند کناف دیوار و کناف سقف را به ساخت و ساز باز کرده است.

     

    اجرای دیوار کناف

     

    مطلب پیشنهادی: انواع سقف کاذب 

    مزایای استفاده از دیوار کناف چیست؟

    دیوار کناف برای نصب و اجرا نیاز به آب ندارد. ضمن اینکه از متریال و مواد مقاومی شکل گرفته است.

    این سازه می ‌تواند نقش یک عایق حرارتی و صوتی را به شکل مناسبی اجرا نماید.

    به کمک کناف های دیواری امکان به کارگیری ایده های خلاقانه در فضای دکوراسیون منزل بیشتر می شود. همان طور که می دانید دیوارها و سقف ها اهمیت بسیاری در طراحی محیط ساختمان دارند، از این رو دکوراسیون دیوارها مورد اهمیت می باشد. برای تزیین و طراحی این نواحی از عناصر مختلف همچون دیوار پوش، کاغذ دیواری، ورق های فلزی، پانل های چوبی ایده های نورپردازی، گچبری، دکورهای تزیینی و … استفاده می شود. تمام این موارد برای زیبایی و تزیین این نواحی حائز اهمیت بوده و گاهی نیز نقش حفاظتی را برای دیوار و سقف منزل ایفا می کند.

    یکی از فواید بسیار ارزشمند دیوار کناف این است که امکان پوشش‌ دهی تاسیسات ساختمانی را به راحتی فراهم می آورد. تاسیسات ساختمانی، کابل کشی و… از موارد ضروری برای هر نوع سازه ساختمانی می باشد که امکان حذف آن ها وجود ندارد. بیشتر مهندسان و معماران همواره به دنبال گزینه های پوششی مناسب برای این موارد اضافی در فضای ساختمان های مختلف می باشند.

    یکی از گزینه های موثر برای پوشش دهی سایر موارد اضافی استفاده از دیوار کناف است. خوشبختانه اعمال سلیقه در طرح و مدل های کناف به راحتی امکان پذیر است. از این رو صاحبخانه می ‌تواند مدل کناف دیوار را با توجه به سبک دلخواه خود انتخاب کند. همچنین امکان اعمال سلیقه در مدل نورپردازی کناف های دیوار نیز وجود دارد.

    بهترین دیوار کناف

    معایب استفاده از کناف دیوار چیست؟ 

    ‌به‌طور کلی کناف دیوار اگر به درستی اجرا و نصب شود، هیچ‌گونه معایبی ندارد. از معایب این نوع سازه پیش ساخته می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

    • کاهش عایق صوتی
    • نیازمند استاد کار ماهر
    • عدم مقاومت در برابر ضربه
    • عدم مقاومت در برابر رطوبت

     

    انواع دیوار کناف

     

    خدمات نصب دیوار کناف در انواع مدل ها

    در رابطه با نصب و اجرای دیوار کناف سوال های بسیاری وجود دارد. دیوارهای کاذب با توجه به اهداف مختلف در محیط به کار گرفته می‌ شوند و به همین علت نقش متفاوتی در محیط ایفا می کنند.

    پیشنهاد میکنیم مطلب نصب سقف کناف را هم مطالعه کنید. 
    در ویدیوهای زیر میتوانید نمونه ای از اجرای دیوار کناف توسط مجموعه ما را مشاهده کنید: 

     

     

     

    کاربردهای دیوار کناف

     

    قیمت دیوار کناف و هزینه کناف کاری دیوار چقدر است؟

    امروزه بسیاری از مصالح همچون فولاد و سیمان قیمت قابل توجهی را به خود اختصاص می ‌دهند. در نتیجه بیشتر معماران و طراحان ساختمان استفاده از مصالح ارزان قیمت را ترجیح می‌ دهند. قیمت دیوار کناف نسبت به دیگر مصالح اقتصادی می باشد. ضمن اینکه اجرای سریع و آسان نیز در محیط دارد. تمام این ویژگی ها می ‌تواند باعث انتخاب کناف دیوار شود.

    برای تخمین قیمت دیوار کناف عوامل بسیاری تاثیرگذار هستند. بخشی از این هزینه ها به کارگران، متریال بکار رفته در کناف و … اختصاص داده می شود. با این وجود باز هم دیوار کاذب کناف گزینه بسیار مناسبی برای ساخت و ساز می باشد.

    کناف ها می ‌توانند فضای داخلی محیط منزل را به صورت یک طرفه و منسجم درآورند. درزهای به وجود آمده بین صفحات گچی روکش دار به کمک نوارهای درزگیر بتونه به خوبی پوشش داده می‌ شود. این مسئله ایمنی صفحات گچی را دو چندان می کند. همچنین شرایط عایق بودن این صفحات را تضمین می نماید. تمام این موارد برای بالا رفتن عمر صفحات گچی حائز اهمیت است. ضمن اینکه بیشتر افراد تمایل دارند در هنگام تماشای دیوار یا سقف با یک پانل یک طرفه بدون انقطاع مواجه شوند.

    همچنین برای اطلاع از هزینه های اجرای سقف کناف هم میتوانید به صفحه قیمت کناف سقف مراجعه کنید.

    مطلب پیشنهادی: قیمت سقف کاذب 

     

    عوامل تاثیرگذار برقیمت اجرای دیوار کناف

    امروزه افراد بسیاری برای تغییر دکوراسیون منزل یا محل کار خود را دیوار کناف استفاده می‌کنند. به‌طور کلی دیوارهای کناف در طرح و مدل‌های مختلفی به بازار عرضه می‌شوند که هرکدام از آن‌ها کاربرد و قیمت متفاوتی دارند. از عوامل مهم و موثر در قیمت اجرای دیوار کناف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

    • متراژ یا مساحت منزل
    • طراحی و مدل کناف
    • محل نصب پنل
    • نوع متریال و مصالح به کار برده

    اجرای انواع کناف دیوار

    چرا کناف دیوار گزینه مناسبی است؟

    کناف ها جایگزین بسیار مناسبی برای برخی از متریال و مصالح هستند. اول اینکه این کناف ها با سرعت قابل توجهی در محیط نصب می ‌شوند و و زمان بر نیستند. ضمن اینکه این مصالح نیاز به اختصاص زمانی برای خشک شدن ندارند و به محض آماده شدن، امکان بهره مندی از فضا را نیز مهیا می کنند. کناف ها از نظر ایمنی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارند.

    متریال و موادی که برای ساخت آن ها مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار با کیفیت و ایمن است. البته شرایط نصب و اجرای این سازه ها در محیط نیز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. این نصب باید توسط افراد متخصص و حرفه ای انجام شود. در غیر این صورت می تواند هزینه های مالی بسیاری را به همراه داشته باشد. سقف هایی که به روش غیر قانونی و غیر اصولی در محیط نصب می شوند، احتمالاً دچار تخریب یا سقوط خواهند شد.

    اگر قصد اجرای سقف کناف را هم دارید، پیشنهاد میکنیم ابتدا به صفحه طرح کناف سقف مراجعه کنید و بهترین مدل را متناسب با سلیقه خود برگزینید.

     

    نصب دیوار کناف

     

    بخش های مناسب برای اجرای دیوار کناف

    معمولاً محدوده هایی که به عنوان کانون محیط منزل انتخاب می شوند، با طراحی کناف آماده می گردند. با ایده های کناف می توانید بخشی از دیوار اتاق پذیرایی را به عنوان نقطه کانونی منزل انتخاب کنید و آن را از سایر نواحی شاخص تر نمایید. این نواحی معمولاً در قسمت هایی همچون دیوار بالای شومینه، دیوار پشت مبل بزرگ و دیوار پشت تلویزیون قرار دارد.

     

    برای دریافت مشاوره رایگان و خدمات اجرای دیوار کناف میتوانید با ما تماس بگیرید.

     

     

     

    سوالات متداول شما درباره دیوار کناف و کناف کاری دیوار 

     

    مزایای دیوار کناف چیست؟

    سهولت در اجرا، وزن سبک، عایق صوتی و حرارتی، قابلیت تغییر و تعمیر و هزینه کمتر

     

    انواع دیوار کناف چیست؟

    دیوار کناف یک طرفه و دیوار کناف دو جداره

     

    هزینه اجرای کناف دیوار چقدر است؟

    هزینه اجرای کناف دیوار به عوامل مختلفی مانند ابعاد دیوار، نوع کناف، متراژ دیوار و … بستگی دارد.

     

    آیا می‌توان دیوار کناف را رنگ کرد؟

    بله دیوار کناف قابل رنگ‌آمیزی است.

     

    طول عمر دیوار کناف چقدر است؟

    کناف دیوار می‌تواند برای سالیان زیادی دوام بیاورد. طول عمر کناف دیوار به عواملی مانند کیفیت مصالح، نحوه اجرای دیوار و همچنین شرایط محیطی بستگی دارد.

     

     

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    ۲ Comments

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *