دیوار جدا کننده چیست

  •  

    دیوار جداکننده کناف به‌عنوان یک روش مدرن و زیبا برای تقسیم‌بندی فضای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای ساختن این نوع دیوارها از کناف استفاده می‌شود که نوعی ماده ساختمانی سبک و بسیار مقاوم به‌حساب می‌آید. دیوارهای جداکننده کناف به‌صورت پانل‌هایی هستند که به‌راحتی جابه‌جا شده و حتی می‌توان آن‌ها را جایگزین نمود. ویژگی‌های بسیاری در این نوع دیوار وجود دارند که علاوه‌بر زیبایی و ارائه جلوه‌ای مدرن، می‌توان در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف از آن‌ها بهره برد. این دیوارها می‌توانند عایق‌های صوتی و حرارتی بسیار مناسبی باشند و باعث ایجاد ظاهری یکپارچه و جذاب در فضای خانه شوند.

    پیشنهاد می کنیم به صفحه دیوار کناف هم مراجعه کنید.

     

    ساختار دیوار جدا کننده کناف

    کناف به‌عنوان یک متریال ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به‌صورت پودری تهیه شده و با مخلوط کردن آن با آب، می‌توان یک ماده انعطاف‌پذیر و قابل شکل‌دهی را ایجاد کرد. این ماده خواص حرارتی و صوتی مناسبی داشته و جایگزین ایده‌آلی برای ساخت دیوارهای جداکننده در محیط‌های مختلف نظیر ساختمان‌ها محسوب می‌شود. علاوه‌بر آن‌که می‌توان از دیوارهای کنافی برای جدا کردن فضای اتاق استفاده کرد، توانایی ارائه طرح‌ها و نقش‌های مختلف در ابعاد و اندازه‌های متنوع را نیز دارند.

    در ساختار این نوع دیوار یک فریم فلزی سبک وجود داشته که روی فریم کناف قرار داده می‌شود. در واقع از این فریم برای نصب کناف به دیوار یا سقف استفاده می‌کنند و به‌عنوان پایه‌ نگهدارنده کناف، مورد استفاده قرار می‌گیرد. کناف باید روی فریم قرار گیرد و با استفاده از مواد چسبنده و با استفاده از روش‌های خاص، آن را به دیوار یا سقف متصل گردد. همین روش ساخت هوشمندانه باعث شده تا دیوارهای کنافی بسیار سبک و زیبا باشند و در شکل‌ها و ابعاد مختلف استفاده شوند.

     

    اجرای دیوار جدا کننده

    برای دریافت مشاوره رایگان، استعلام قیمت دقیق و دریافت خدمات کناف کاری، با مجموعه مستر کناف تماس بگیرید:
    ۴۷ ۴۵ ۸۹۸ ۰۹۱۲
    گفتگو در واتساپ

     

     

    مزایای دیوار جدا کننده کناف

    باتوجه به این‌که دیوارهای جداکننده کناف به‌عنوان ابزاری کاربردی در طراحی داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند، مزایا و ویژگی‌های منحصربه‌فردی نیز دارند که به شرح زیر هستند.

    • تنوع بسیار در طرح و نقش: شما می‌توانید از طرح‌های ساده تا پیچیده را روی دیوارهای جداکننده کناف پیاده کنید و شاهد محیط‌های مختلف و زیبا باشید.
    • نورپردازی: متریال کناف نرم و نافذ بوده و امکان استفاده از نورپردازی در آن‌ها وجود دارد که می‌توان شاهد ایجاد اثرات نوری جذاب و زیبا در فضای منزل بود.
    • عایق صوتی و حرارتی: جداکننده‌های کناف می‌توانند عایق صوتی و حرارتی مطلوبی باشند که علاوه‌بر جداسازی محیط، می‌توانند صداهای مزاحم را نیز کاهش دهند و در کنترل دما و رطوبت نقش مهمی را ایفا کنند.
    • نصب و نگهداری آسان: نصب، اجرا و همچنین نگهداری از دیوارهای جداکننده کناف بسیار ساده و راحت بوده و در صورت نیاز به تعمیر می‌توان به سادگی آن‌ها را تعویض کرد و تغییر داد.
    • تنوع در مصارف: شما می‌توانید از این مدل از دیوارها در محیط‌ها و فضاهای مختلفی نظیر دفاتر، ساختمان‌های مسکونی، رستوران‌ها و… استفاده کنید.

     

    برای کسب اطلاعات تخصصی، پیشنهاد می کنیم بر حسب نیاز خودتان به صفحات زیر هم مراجعه کنید: 

     

    ساختار دیوار جدا کننده

     

    اجزای دیوارهای جدا کننده کناف

    اصلی‌ترین اجزای دیوارهای جداکننده کناف قاب‌های فولادی و صفحات روکش‌دار گچی هستند. در میان صفحات مذکور، درز‌هایی وجود دارند که با استفاده از نوار و بتونه مخصوص می‌توان آن‌ها را درزگیری کرد و در پایان کار، سطحی کاملاً هموار و یکپارچه، آماده برای رنگ‌آمیزی فراهم نمود. می‌توانید در قسمت‌های خالی و درون دیوارهای جداکننده از انواع عایق‌های صوتی و حرارتی استفاده نمایید تا بتوان از ویژگی‌های دیگری نیز بهره ببرید.

    مطلب پیشنهادی:  کناف بهتر است یا گچ 

     

    کاربرد دیوار جدا کننده کناف

    از آنجایی که دیوارهای جداکننده کناف در طراحی، بازسازی و نوسازی مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای تقسیم و جدا کردن فضا قابل استفاده هستند، کاربردهای ویژه‌ای را می‌توانند ارائه دهند که در ادامه به هر یک می‌پردازیم.

    • تقسیم‌کننده فضا: دیوار جداکننده کناف می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تقسیم کردن فضاهای بزرگ به فضاهای کوچک مورد استفاده قرار گیرد. این دیوارها در محیط‌های مختلفی نظیر محیط اداری، فضاهای تجاری و… قابل استفاده هستند.
    • به‌وجود آوردن حریم شخصی:دیوارهای جداکننده به منظور ایجاد حریم شخصی در فضاهای مشترک همانند حمام ،اتاق‌ها و… قابل استفاده هستند.
    • جلوگیری از نورپراکندگی: اگر به جلوگیری از پراکندگی نور در فضاهای عمومی تمایل دارید، دیوارهای جداکننده می‌توانند این اقدام را به‌خوبی اجرایی سازند.

    مطلب پیشنهادی: آموزش نصب سقف کناف 

     

    همه چیز درباره دیوار جدا کننده

     

    معایب دیوار جدا کننده کناف

    در کنار مزایای بسیار و منحصربه‌فرد دیوار جداکننده کناف، می‌توان به معایب این ابزار نیز اشاره کرد که به شرح زیر هستند.

    • آسیب‌پذیری بالا: باتوجه به متریال ضعیف دیوار جداکننده کناف، این ابزار در برابر ضربه مقاوم نبوده و در مکان‌های ورزشی نمی‌توان انتظار مقاومت بالایی را از آن‌ها داشت.
    • بالا بودن هزینه: دیوارهای کناف در مقایسه با مصالح سنتی قیمت بالاتری دارند؛ اما در مقابل می‌توانند زیبایی و جذابیت بیشتری را ارائه دهند.
    • عدم مقاومت در برابر رطوبت: رطوبت یکی از عوامل مخرب برای دیوارهای جداکننده کناف به‌حساب می‌آید که می‌توانید در فضاهایی که از رطوبت بالایی برخوردار هستند، از نوع ضدرطوبت این نوع دیوارها بهره ببرید.

    مطلب پیشنهادی: تفاوت رابیتس و کناف 

     

    مزایای استفاده از دیوار جدا کننده

     

    قیمت و هزینه دیوار جدا کننده کناف

    به‌دلیل وجود تنوع در شکل و کیفیت دیوارهای جداکننده کناف، دارای قیمت و هزینه متفاوتی نیز هستند. در زمان تهیه این نوع دیوارها باید به فاکتورها و عوامل مختلفی توجه نمایید که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

    • کیفیت کناف: اولین و مهم‌ترین نکته و موثرترین فاکتور در قیمت و هزینه دیوار جداکننده کناف، متریال مورد استفاده در آن است. معمولاً کناف‌های داخلی و خارجی بسیاری در بازار وجود دارند که شما می‌توانید باتوجه به بودجه و سلیقه خود نوع مناسب را برگزینید.
    • نوع کناف: در کناف‌های موجود، برخی از ویژگی‌ها منحصربه‌فرد هستند؛ به‌عنوان مثال برخی از کناف‌ها ساده و برخی دیگر ضدرطوبت و حرارت هستند که هر یک قیمت متفاوتی دارند.
    • حجم پروژه: بدون‌شک هرچه پروژه شما بزرگ‌تر و وسیع‌تر باشد نیازمند حجم بیشتری از دیوار جداکننده کناف هستید که این موضوع بر قیمت آن نیز اثر می‌گذارد. همچنین می‌توانید به‌صورت عمده این نوع کناف‌ها را تهیه کنید.
    • زیرسازی کناف: هرچه از مصالح باکیفیت‌تری برای زیرسازی دیوار جداکننده کناف استفاده کنید، بدون‌شک طول عمر دیوار نیز بالاتر می‌رود؛ اما به مصالح بیشتری نظیر پیچ، میخ و… نیاز خواهید داشت.
    • دستمزد و نیروی کار ماهر: در کنار ویژگی‌های مهم کناف می‌توان به دستمزد و نیروی کار ماهر توجه کرد. در واقع برای نصب و اجرای کناف باید از نیروی ماهر و متبحر کمک بگیرید که این موضوع باعث می‌شود تا هزینه نصب این دیوار افزایش یابد.

    مطلب پیشنهادی: عمر کناف چند سال است 

     

    آیا دیوار جدا کننده کناف برای من مناسب است؟

    یکی از سوالات پرتکرار و مهم این است که آیا دیوار جداکننده کناف برای فضا و محیط داخلی منزل یا اداره من مناسب و کاربردی است؟ در واقع اگر علاقه‌مند هستید تا فضای بزرگ منزل یا محیط اداری خود را به فضاهای کوچک‌تر تقسیم کنید و بتوانید زیبایی خاصی را در محیط ایجاد نمایید، دیوار جداکننده کناف انتخابی هوشمندانه و عالی خواهد بود. باتوجه به این‌که این دیوارها می‌توانند عایق صوتی باشند، می‌توانید نتایج بسیار عالی را از این نوع دیوارها در فضای اداری شاهد باشید.

     

    لینک های مرتبط: 

    اجرای سقف کناف در کرج 

    اجرای سقف کناف در نیاوران 

    نقاشی ساختمان 

    کناف کاری در تهران

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *