موج گیری کناف

  •  

    امروزه کناف‌ها به عنوان قیمت ‌مناسب‌ترین مصالح ساختمانی جهت زیباسازی و بازسازی دیوارها و سقف اماکن مختلف شناخته‌ شده‌اند. یکی از مشکلات ناخوشایند که در کاهش زیبایی کناف تاثیر می‌گذارد، وجود ناهمواری‌ها و برآمدگی‌هایی روی بخش‌های مختلف کناف است. موج‌گیری کناف از مراحل پراهمیت اجرای کناف است که باید با دقت کافی انجام شود تا کناف سطحی هموار و یکنواخت داشته باشد. در واقع با این‌کار تمامی موج‌ها و پستی و بلندی‌های کناف از بین می‌رود. مراحل موج‌گیری کناف شامل درزگیری، بتونه‌کاری و سمباده‌کشی است که این مراحل باید برای دفعاتی تکرار شوند. برای موج‌گیری کناف به ابزارهایی چون کاردک، سمباده برقی یا دستی، مخلوط‌کن، بتونه و آب، دست‌کش و ماسک، عینک و نردبان نیاز خواهید داشت.

     

    موج گیری کناف چطور انجام میشه؟ 

    موج‌گیری کناف به فرآیندی گفته می‌شود که جهت رفع ناهمواری‌های کناف دیوار یا سقف انجام می‌شود. انجام این فرآیند برای یکنواخت کردن سطح کناف ضروری است تا کناف دیوار یا سقف ظاهری بی‌نقص و زیبایی داشته باشد. مراحل موج‌گیری کناف به شرح زیر است:

    1. آماده‌سازی سطح: ابتدا باید سطح کناف را آماده کنید که برای این کار باید گردوغبار را از روی کناف پاک نمایید.
    2. درزگیری: برای درزگیری کناف می‌توانید از بتونه استفاده کنید و تمامی درزها و اتصالات کناف را با بتونه پر نمایید. برای درزگیری شکاف‌ها و ترک‌های روی کناف علاوه‌بر بتونه می‌توانید از چسب نوار درزگیر استفاده کنید.
    3. استفاده از سمباده: پس از خشک‌شدن بتونه باید سطح کناف را سمباده بکشید. این کار باعث رفع موج، ناهمواری‌ها و برآمدگی‌های کناف خواهد شد.
    4. بتونه‌کاری مجدد: بتونه را با آب مخلوط کنید و زمانی‌که به غلظت مناسبی رسید، کناف را بتونه‌کاری نمایید. برا این‌کار می‌توانید از کاردک استفاده کنید و بتونه را به‌صورت یکنواخت روی تمامی بخش‌های کناف پخش نمایید.
    5. سمباده‌کاری: در نهایت برای ایجاد سطحی هموار روی کناف بهتر است مجددا سمباده‌کاری را انجام دهید. برای دست‌یابی به نتیجه مطلوب باید مراحل بتونه‌کاری و سمباده‌کاری را چندین بار تکرار کنید.
    6. رنگ‌آمیزی: پس از اتمام موج‌گیری می‌توانید به رنگ‌آمیزی کناف بپردازید که این کار کاملا اختیاری است.
    برای دریافت مشاوره رایگان، استعلام قیمت دقیق و دریافت خدمات کناف کاری، با مجموعه مستر کناف تماس بگیرید:
    ۴۷ ۴۵ ۸۹۸ ۰۹۱۲
    گفتگو در واتساپ

     
    برای کسب اطلاعات تخصصی، پیشنهاد می کنیم بر حسب نیاز خودتان به صفحات زیر هم مراجعه کنید: 

     

    ابزار موج گیری کناف

    ابزار و لوازم مورد نیاز برای موج گیری کناف 

    برای انجام مراحل موج‌گیری کناف علاوه‌بر مهارت و تخصص به مجموع ابزارهایی نیز نیاز خواهید داشت که این ابزارها به شرح زیر هستند:

    • کاردک: شما باید از کاردک‌هایی با طرح و ابعاد مختلفی برای موج‌گیری کناف استفاده کنید. عمدتا برای انجام این کار از کاردک‌های ساده و معمولی، کاردک زاویه داخلی، کاردک زاویه خارجی و لیسه مخصوص کناف یا لیسه معمولی استفاده می‌شود.
    • سمباده: شما می‌توانید از سمباده‌های دستی یا برقی برای یکنواخت کردن سطح کناف استفاده کنید. البته برای استفاده از سمباده برقی باید به میزان فشار سمباده و دست خود توجه داشته باشید.
    • مخلوط‌کن: برای مخلوط کردن بتونه و آب نیاز به دستگاه مخلوط‌کن خواهید داشت که این دستگاه نیز در دو مدل دستی و برقی به فروش می‌رسد.
    • موارد مصرفی: آب، بتونه درزگیر، بتونه ماستیک و رنگ از مجموع موارد مصرفی برای موج‌گیری کناف هستند که باید آن‌ها را تهیه کنید. عمدتا برای موج‌گیری از بتونه‌ ماستیک استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید از بتونه‌هایی دیگری نیز برای این کار استفاده نمایید.
    • ابزارهای اختیاری: عینک، دست‌کش، نردبان و ماسک از مجموع لوازم اختیاری برای موج‌گیری کناف هستند که در صورت نیاز می‌توانید آن‌ها را تهیه نمایید.

    مطلب پیشنهادی: آموزش نصب سقف کناف 

    روند موج گیری کناف

    نکات مهم در حین انجام 

    در حین انجام مراحل موج‌گیری کناف بهتر است به نکات زیر توجهی داشته باشید:

    • برای انجام دقیق مراحل موج‌گیری کناف باید از مجموع ابزارهایی باکیفیت استفاده کنید تا نتیجه کار مطلوب شود.
    • برای دست‌یابی به نتیجه دلخواه باید صبر داشته باشید و تمامی مراحل کار را با دقت کافی انجام دهید. عجله کردن باعث می‌شود تا به خوبی موج‌گیری کناف را انجام ندهید و در نهایت ناهمواری‌هایی روی کناف باقی بمانند.
    • برای موج‌گیری کناف از بتونه ماستیک یا درزگیر باکیفیت استفاده کنید، زیرا این مواد تاثیر صدردصدی روی نتیجه نهایی می‌گذارند.
    • در اضافه کردن آب به بتونه توجه کنید تا بتونه گوله‌گوله نشود. گوله‌گوله‌شدن بتونه باعث ایجاد موج و برآمدگی روی کناف می‌شود.
    • سمباده‌کشی کناف را برای دفعات مکرر تکرار کنید تا نتیجه بهتری از موج‌گیری کناف کسب نمایید.
    • اگر برای انجام موج‌گیری کناف تخصص و مهارت کافی ندارید، برای این کار از افراد مجرب کمک بگیرید.
    • پس از اتمام کار بهتر است از رنگ استفاده کنید. رنگ‌های مات بهترین راهکار برای زیباتر دیده‌ شدن کناف هستند و می‌توانند از دیده ‌شدن موج‌های کناف جلوگیری نمایند.

    مطلب پیشنهادی:  کناف بهتر است یا گچ 

    نکات موج گیری کناف

    دلایل ایجاد موج در سطح کناف 

    موج‌گیری کناف می‌تواند پدیده ناخوشایندی باشد که بنابر دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. موج‌گیری کناف به ناهمواری‌ها و برآمدگی‌های کناف گفته می‌شود که در طی مراحل اجرا و نصب کناف به وجود می‌آیند. از دلایل ایجاد این مشکل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • استفاده از بتونه نامرغوب: استفاده از بتونه بی‌کیفیت و نامرغوب از دلایل رایج ایجاد این پدیده در کناف است. استفاده از بتونه نامرغوب به‌مرور زمان باعث پوسته‌پوسته شدن کناف نیز می‌شود.
    • ضخامت بیش‌ازحد بتونه: اگر تخصص کافی برای بتونه‌کاری کناف نداشته باشید، ممکن است برای برخی بخش‌های کناف از بتونه بیشتری استفاده کنید که این موضوع سبب ایجاد ناهمواری‌ها و موج‌هایی روی کناف می‌شود.
    • پخش نامنظم بتونه: بتونه باید به‌طور یکنواخت روی کناف پخش شود و در غیر این صورت باعث نامنظم دیده‌ شدن سطح کناف و ایجاد موج‌هایی روی آن خواهد شد.
    • سمباده‌کاری نامناسب: سمباده‌کاری جهت صاف و هموارشدن سطح کناف انجام می‌شود که در صورت عدم توجه به نکات سمباده‌کاری، خراش‌ها و ناهمواری‌هایی روی بخش‌های مختلف کناف ایجاد خواهد شد.
    • عدم‌ مهارت کافی: انجام مراحل موج‌گیری کناف نیاز به تخصص و مهارت کافی دارد. در صورتی که مهارت کافی برای طی مراحل مربوط به موج‌گیری کناف را نداشته باشید، قادر به انجام این کار نخواهید بود.
    • عدم توجه به شرایط محیطی: عواملی چون رطوبت و دمای محیط می‌توانند بر ایجاد موج‌ روی کناف موثر باشند.

    مطلب پیشنهادی: تفاوت رابیتس و کناف 

     

    لینک های مرتبط: 

    اجرای سقف کناف در کرج 

    اجرای سقف کناف در نیاوران 

    نقاشی ساختمان 

    کناف کاری در تهران 

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *